Tatsız tuzsuz yeni bir sezona bugün itibari ile başladığını kabul ettiğimiz bir Trabzonspor izlemenin mutluluğu ile geleceğe yeşeren umutlarla bir merhaba diyerek  başlamak güzel oldu(!)

Sahiden de sezon başı en skorer üç oyuncusunun beklenen lakin pek ihtimal verilmeyen ani transferleri nedeniyle ilk iki hafta ne yaptığını bilmeyen daha doğrusu bocalayan bir Trabzonspor’un bugün mutlak kazanması gereken bir maçtı Y.Malatyaspor maçı..

Aksi takdirde bırakın transferleri hocanın bile tartışılacağı bir haftaya girilecekti..

Geçen hafta alınan bir puanın Malatyaspor galibiyeti ile pekişip yeni bir ivme yakalaması takımın bir özgüven kazanması hem şehre hem tüm camiaya bir rahatlama sağlamış oldu..

Bugün galibiyetten öte, Trabzonspor’un golleri bulduktan sonra telaş yapmaması ayrıca bir başka sevindirici futbol artılarından biriydi.

Özellikle Lewis Baker i izlerken polisiye bir İngiliz dizisi izler gibi oldum dersem yeridir..

Her halinden kaliteli bir futbol kumaşı olduğu hemen belli olan Baker, gerçekten Trabzonspor’un futboluna ayrı bir kalite ve görsellik katacak gibi ileriki haftalarda..

Dedim ya o şu an Trabzonnspor’un sahadaki en araştırmacı saha şefi, hatta Trabzonspor’un saha içindeki müfettişi Lewis Baker diyebiliriz..

Ve bugün ki akil oyunu Trabzonspror’a Benik Afabe yi de kazandırdı..

Sevgili okurlarım, lig basları her zaman sancılı olur takımlar için.

Bkz, geçen sezonun Şampiyonu Başaksehirspor’a (?)

Üçte – 0 ( sıfır ) çekti..

Futbol böyle bir şey..

Lütfen Hüseyin Türkmen’ e tuka kaka yapmadan bu gençleri hatalarıyla biz büyütelim ve kazan hep beraber Trabzonspor olsun..

Günün sonunda hocanın yeni sisteminin ha deyince hemen oturmayacağını, lakin oyuncuların pandemi dezavantajınıda göz önünde tutup biraz daha birbirleriyle olan uyumlarının arttıkça neler yapacağının bugün bazı ip uçları görüldü..

Bekleyelim,

Hasan Akbaş

Haberts.com