Oppo Find N2 özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı! İşte, yeni OPPO marka akıllı telefon hakkında tüm merak edilenler!

Katlanabilir telefonların popülaritesi her geçen gün artıyor. Samsung ve Huawei'nin başını çektiği sektörde neredeyse her ay yeni bir model görüyoruz. Son raporlara göre Oppo, katlanabilir bir akıllı telefon tanıtan bir sonraki şirket olacak. Çin'in 3C sertifika sitesinde görülen bu cihaz, OPPO Find N2 oldu.

Oppo Find N2, 7,1 inç ekran, üçlü arka kamera kurulumu ve daha fazlasıyla birlikte geliyor. İşte, Oppo Find N2 özellikleri!

Katlanabilir akıllı telefon, 120 Hz ekran yenileme hızını destekleyen 7.1 inç LTPO AMOLED ekranla gelecek. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 12 GB RAM ile gelecek. Kutudan Android 13 ile çıkacak.

Oppo Find N2, 50 MP, 48 MP sensör ve 32 MP Sony IMX 709 telefoto lens ile üçlü arka kamera kurulumuna sahip olabilir. 4.250 mAh bataryaya sahip olan cihazın üç farklı renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor: Siyah, yeşik ve beyaz.

Samsung ve Motorola'nın katlanabilir telefonlarına benzer şekilde Oppo'nun da bu yıl Flip modelini tanıtması bekleniyor. Oppo Find N2 ve N2 Flip modelleri şirketin yıllık teknoloji etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu da Aralık ayının ortasına denk gelebilir.