1,5 yıl önce Rusya-Ukrayna savaşından kaçarak Trabzon'a gelen Maryna Bolodymyr, burada tanıştığı Mehmet Aydın ile hayatını birleştirdi.

Ukraynalı Bolodymyr, savaş sebebiyle ülkesinden kaçan talihsiz kişilerden biriydi. Yeni adresi Türkiye olan genç kadın, Trabzon'da yaşamaya başladı. Burada spor salonunda tanıştığı Türk genci Mehmet Aydın ile birbirlerine aşık oldular. Bir süre sonra da evlenmeye karar verdiler.

UKRAYNA'DA SAVAŞTAN KAÇMIŞTI! TRABZON'DA EVLENDİ

Dün, Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Erikli Mahallesi'nde Ukraynalı gelin Maryna Bolodymyr ile Trabzonlu Mehmet Aydın'ın düğünü yapıldı.

Düğüne gelinin annesi de katıldı. Kemençe eşliğinde horon oynayan gelin, damat ve aile bireylerinin renkli görüntüleri objektiflere böyle yansıdı.

Trabzonlu Aydın, eşiyle spor yaparken tanıştıklarını söyledi. Kır düğünü yapmak istediklerini, ancak eşinin tarafından çok az kişinin düğüne katılabildiğini ifade etti. Ukraynalı gelinin kendini yalnız hissetmemesi için ellerinden geleni yapan Aydın ailesi, iki farklı kültürü en güzel şekilde birleştirmeye çalıştı.

Ukraynalı Gelin Bolodymyr Trabzon'u çok sevdiğini, düğünden çok memnun olduğunu dile getirdi. Genç çifte biz de mutluluklar dileriz.