Trabzon Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen fotoğraf sergisindeki eserler ve sahipleri övgüler aldı. İşte, Doğumdan Yaşama İnsanımız adlı serginin detayları!

Trabzon'da sağlık çalışanlarının çektiği fotoğraflar Doğumdan Yaşama İnsanımız adlı bir sergide beğeniye sunuldu. Serginin açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve sağlıkçılar katıldı.

Açılış konuşmasında sergide emeği geçenlere teşekkür edildi ve pandemi döneminde sağlık çalışanlarının büyük fedakarlıklarından bahsedildi. Pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısını yaşatmak için Erdoğdu Mahallesi'ndeki parkın adı "Sağlıkçılar Parkı" oldu. Parkın açılışı 14 Mart'ta yapılacak.

İl Sağlık Müdürü Usta da sağlık çalışanlarının moral motivasyonu için çalışmalar kaydettiklerini bildirdi. Sanat, müzik, kültürel etkinlikler ile sağlık çalışanlarının morali için gayret edildiğinden bahsetti.

Trabzon ve ilçelerinde görev yapan Sağlık çalışanların çektiği 32 fotoğraf, Doğumdan Yaşama İnsanımız Sergisi ile 10 Ocak’a kadar halka açık olacak.

Editör: Didem Bektaş