Süper ligde 2 haftalık Milli aradan sonra heyecan yeniden başlıyor. Cumartesi günü 14:30'da oynanacak olan Kasımpaşa Gaziantep FK maçıyla birlikte Milli ara tamamen bitmiş 8.haftanın startı verilmiş olacak. Son şampiyon Trabzonspor aynı gün 17:00'da Kayseri deplasmanına çıkacak.

Milli ara sonrası çıkışını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da tek hedef mutlak galibiyet. Bu doğrultuda Trabzonspor, yarın sabah saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla birlikte Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlamış olacak. 

Öte yandan Karadeniz ekibi yarın 15:30 saatlerinde hava yoluyla Kayseri'ye hareket edeceği 17:00 civarı da Kayseri'ye ineceği öğrenildi. 

Karadeniz ekibinde sakatlıkları devam eden Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan, Bruno Peres ve arka adalesinde sorun olan Djaniny forma giyemeyecek.

HAMSİK'TE SON DURUM NE

Dün gerçekleştirilen antrenmanı tamamlayamayan özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik'in durumu belli oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı, Hamsik'te bir sorun olmadığını oyuncunun özel idmanlar çerçevesinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. 

MARC BARTRA KART SINIRINDA

Süper ligde oynadığı 5 müsabakada 3 sarı kart gören İspanyol yıldız Marc Bartra bu maçta da kart görmesi durumunda Trabzonspor'un sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

HaberTS - Mahmut Bulut