UEFA Avrupa Ligi'nde kritik haftaya geldik. Kritik haftada Trabzonspor'u zorlu bir mücadele bekliyor. Bordo Mavililer kritik mücadelesi öncesi grupta 6 puanla 2.sırada bulunuyor.

Trabzonspor daha önce grupta çıkmış olduğu 4 mücadelede 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor grupta averajla 2.sırada bulunuyor. Karadeniz Fırtınası zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılıp gruptan çıkma adına önemli bir adım atmak istiyor. Ayrıca Trabzonspor ilk maçta sahasında ağırladığı Kızılyıldız'ı Hamsik ve Trezeguet'in gollari ile 2-1 mağlup etmişti.

maxresdefault-4


Trabzonspor eğer bu mücadeleyi kazanır Ferençvaroş'ta Monaco'yu kendi sahasında mağlup ederse Trabzonspor gruptan çıkmayı garantileyecek. Bu bakımdanda mücadelenin önemi ön plana çıkıyor. 


Trabzonspor'da zorlu mücadele öncesi önemli eksikler bulunuyor. Uzun süredir sakatlıkları devam eden Serkan Asan, Edin Visca, Bruno Peres ve Dorukhan Toköz'ün yani sıra kısa süre önce sakatlanan Emrehan Gedikli ve Djaniny Semedo kritik mücadelede forma giyemeyecek. 
Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Maxi Gomez'de kritik mücadelede forma giyemeyecek. 


KIZILYILDIZ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

İki takım arasında oynanacak olan kritik mücadele 27 Ekim Perşembe günü Kızılyıldız'ın sahasında oynanacak. Mücadele 22:00'da başlayacak ve yayıncı kuruluş EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 
Ayrıca zorlu mücadelenin hakemi henüz açıklanmadı.

HaberTS - Mahmut Bulut