Ankaragücü teknik direktörü Emre Bölezoğlu, “Artık taktik, teknik alakalı bir şey konuşmak istemiyorum. Söyleyebilecekleri sadece 7 ay boyunca, çok samimi şekilde emek verdiğimizi, düşünüyorum. Karşılığını alamadığımız çok ama çok acı bir tecrübe. Bütün Ankaragücü camiasına, çok büyük bir özür borçlu olduğumuzu hissediyorum. Onlardan tüm samimiyetimle ve yüreğimle özür diliyorum. Söylenebilecek bir şey yok. Benden yana Ankaragücü’ne çalıştığım herkese, zerresine kadar hakkım helal olsun. Onlara bu acıyı yaşatan kişilerden bir tanesi olmanın verdiği acıyı ve sıkıntıyı vicdanımda hissedeceğim. 
Bun ömrümün sonuna kadar vicdanımda hissedeceğim. Onlardan bir kez daha gerçekten samimice özür diliyorum. Onlar çok ama çok daha iyilerine ve bence çok daha özellerini hak ediyorlar. Söyleyebileceklerim bunlar” dedi.

Trabzonspor'da O Sayı 19'a Yükseldi Trabzonspor'da O Sayı 19'a Yükseldi

Belözoğlu açıklamalarının devamında, "Ankaragücü çok daha iyi güzel günleri hak ediyor. En büyük acı tecrübeyi yaşadım. Kalbimin hiç bir yerinde hissetmeyeceğim bir duyguydu. Kendimi affetmeyeceğim. Benden yana camiaya hakkım helal olsun. İsmail Başkan ve Yusuf bey ile görüşüp karar veririm. Kimseyle henüz görüşmedik. Bilgim de yok. Birliktelik oluştu, ayrılık olacaksa da yakışık olarak olmasını isterim. Buraya gelirken büyük hayal ve hedeflerle geldim. Bu acıyı camiaya yaşatan birisi olarak sonuna kadar yaşayacağım" dedi.

Editör: Haber TS