Yönetimi suçlamak en kolayı olacak işin, ben o yoldan gitmeyeceğim. Şuna da net inanıyorum yakın yıllarda Ünal Karaman hoca gittiği gibi geri gelecek.

Ünal Karaman ve Başkanımız Ağaoğlu ile bir raylı sistem kuruldu diyelim. Artık hattımız belli ekonomik yapı içinde bütçeyi her zaman denk tutup, saha içinde de üç pas, beş pas, on pas aksiyonu. Özellikle son beş altı haftada bu top tutma işini saha içinde ortaya koyamadık. Puanlar aldık, ama seyircimiz baskılı futbolu sevdi veya topun bizde kalmasını sevdi diyelim.  Eleştirdi, ama bu eleştirilerinin hocayı götürebileceğini pekte düşünmedi. Siyah inci Ünal Hoca’yı her hafta biraz daha kırdık bilemedik belki de. Duygusallığa gerek yok; Ünal hoca ve yönetim dediğim gibi raylı bir yol çizdi önümüze, istikametten şaşmamalıyız  önce taraftarımız Armamız’a sahip çıkacak. Stadı yine doldurmalıyız. Madem iyi futbol istiyoruz; önce Ankaragücü taraftarı gibi bizde tezahüratlarımızla sahanın içinde olacağız, olacağız da.

Yeni teknik adam kim olur bilinmez ama iyi bir ekibiz, takım iskeletimiz sağlam,  topu orta göbekte tutmamızı sağlayacak bir maestro transfer edebilirsek veya mevcut kadro ile orta alan oyununu artırabilecek bir taktik geliştirebilirsek.  Liderliğin en güç adayı olmaktan geri durmayız.

Ünal hoca yemeği ocağa koydu evi terk etti veya ettirildi, o yemeği aş yapıp taraftarımıza servis etmek yönetime kaldı. Yemek masasına taraftarın önüne neden sezon sonunda bir kupa konmasın ki.

Duyum diyelim ama %65 ihtimalle Şenol Güneş hoca gelebilir veya deneyimli bir hoca ve bir, iki isabetli transferle kupa ve kupalara uzanabiliriz.

Ünal Karaman’a tüm emekleri ve bizi potada tuttuğu için teşekkür ederiz.

Her yazımın noktasını yazıyorum; “ Anadolu neferi Trabzonspor şampiyon olacak “