Kilo vermek isteyenler buraya! Detoks içeceği tariflerimiz ile kısa sürede yağlarınızdan kurtulun! İşte, zayıflatan kür tarifleri!

Zayıflamak, kilo vermek ve yağlarından kurtulmak isteyenler buraya! Detoks içecekleri karaciğeri temizler, toksinleri atar, cildi güzelleştirir, sindirimi düzenler, mutluluk verir ve yağ yakımını hızlandırır.

Zayıflatan içecekler sayesinde vücudun sıcak havalarda nem ihtiyacı da karşılanır. Güçlü bir diyet arayanlar için 4 farklı tarifimiz var. Sağlıklı bir yaşam tarzının değişmez kuralı sağlıklı beslenmektir. İşte, sağlıklı ve zayıflamaya yardımcı 4 detoks içeceği tarifi!

Limon ve Salatalıklı Detoks Suyu

Bu detoks içeceği limon, su, nane yaprağı ve salatalık dilimlerinin lezzetli bir karışımıdır. Suya limon ve salatalık dilimleri ekleyin ve nane yapraklarını içine atın. Limon, bağışıklık sistemini güçlendiren C vitamini gibi vitaminler içerir. Salatalık, su ve lif açısından zengin olduğu ve ödemi azalttığı için iltihap önleyici özelliklere sahiptir.

Elma Sirkeli Detoks İçeceği

Vücuttaki sağlıksız bakterilerden kurtulmak için elma sirkesi, limon suyu ve suyu karıştırın. Elma sirkesinin yağ yakma özellikleri vardır ve araştırmalar günde 1-2 yemek kaşığı içmenin kilo vermenize yardımcı olabileceğini göstermektedir. Tatlandırmak için şurup ekleyebilirsiniz.

Limon ve Kırmızı Biberli Detoks Suyu

Bu içecek, düz karın için en iyi detoks sularından biridir! Bu detoks içeceğini hazırlamak için acı biber (pul biber), limon suyu, elma sirkesi, taze zencefil ve akçaağaç şurubu kullanılır. Çoğu baharatlı yiyecek gibi, acı biber de metabolizmayı hızlandırmak için harikadır!

Meyveli Detoks İçeceği

Bir kavanoz suya taze meyveleri kabuklarıyla birlikte atın. Dilerseniz maden suyu, nane yaprağı ve fesleğen de ekleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim