Normalde maçın ardından yazılarım ile sizlerle kavuşuyorum. Ama bugün öyle bir olaya şahit oldum ki, içime atarsam olmayacak cinsten!Normalde maçın ardından yazılarım ile sizlerle kavuşuyorum. Ama bugün öyle bir olaya şahit oldum ki, içime atarsam olmayacak cinsten!

   Colman’a en çok sahip çıkıp arkasında olan isimlerden biri olmama rağmen, bugün yaptığı saygısızlık içimdeki Colman’ı tamamen öldürdü. Saat 18:00 gibi başlayan idmanın ilk bölümünde yüzü ve tavırlarıyla dikkatimi çeken Colman’ın her an bir bomba patlatacağını bekliyordum. Ama bu kadar etkili bir bomba beklemiyordum. Sanırım Colman efendi birilerinden akıl ve örnek almış! Bugün yapılan idmanın ikinci bölümünü bir çok gazeteci takip etmedi. Ben Colman’ın her an bir pislik çıkartacağını bekliyordum, 6. Hissim bana Colman’ın rahat durmayacağını söylüyordu.Tam çok şükür bugünü atlattık derken, mahalle maçlarında kolasına top oynayan çocukların yapmayacağı şekilde bir tavır sergileyen Colman formasını çıkartıp yere fırlatıyor! Şenol Güneş büyüklüğünü gösteriyor arkasından sesleniyor… Colman efendi umursamıyor! Soyunma odasına giderken önüne gelen topa, kapıya tekme atıyor! Neymiş efendim, Halil Altıntop sert girmiş… Ona kızmışmışmışmışmış… Efendi sen Trabzonspor topçususun, aldığın paranın hakkını vereceksin! Kolasına maç oynamıyorsun. Benim gayet iyi bildiğim ama Trabzonspor zarar  görmesin diye sesimi çıkartmadığım gerçek yüzünü herkese gösterdin.Bu saatten sonra takıma bir katkın olmaz artık! Giderayak Halil’den ne istiyorsun kardeşim! Ayrıca Halil’in sert girdiği falanda söz konusu değil!

    Şimdi gelelim olayların neden buralara geldiğine, daha önceki yazımda Colman’ın suçu olmadığını ve gönderilmesi gerektiğini söylemiştim. “Alemci oluşuna” topunu oynasın kişisel hayatına karışmak bize yakışmaz dedim ve sustum. Neden 100 Bin Euro ceza yediğini çok iyi bilmeme rağmen “ Colman’ın bu yaptığı duyulur ise onu kimse istemez ve elimizde patlar “ dedim sustum.  Colman ve Eşinin bahanesi olan “ Çocuğumun eğitim alacağı okul yok “ ile yola çıkarak, hak ettiği parayla yurt dışına gönderilmesinden yanaydım. Ne şiş yansın ne kebaptı benim istediğim. Verdiği emek göz ardı edilemezdi, etmemiştim…

    Colman senden bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba! Senin fikir babaların sana aklı vermiş, bugün sen bunu çok net belli ettin. Şenol Güneş sana bugün gösterdiği ilgi ve alaka ile Hocalığını ve büyüklüğünü gösterdi. Kimse Şenol Güneş’in idareci tavrını tartışmasın, gözlerim ile görmesem inanmazdım diyeceğim olay yaşandı. Şenol Güneş’in bugün yaptığını baba oğluna yapmazdı.

    Şimdi gelelim final bölümüne ve yapılması gerekenlere;

Messi bile Trabzonspor’un formasını yere fırlatacak kadar büyük değil! Cezası derhal kesilmeli. Ama Colman’ın hayal ettiği gibi kesilmemeli. Kesinlikle satılmamalı ve sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakılmalı. Bu süre içerisinde disiplin talimatları gereği her yaptığı suçun cezasını çekmeli. Ha bizim paramız yok diyerek Colman’ın İstanbul kulüplerinden birine satılmasına razı gelinir ise o zaman  iş değişir! Ne Colman’a kızarım ne Colman’ın akıl hocalarına… Bu konuda kesinlikle suçlu olarak görmediğim yönetime kızarım. Daha önce bu hataya düşüldü hatadır dedim sustum, ama aynı hata üst üste tekrarlanır ise bunun arkası gelir…

    Kimse ŞANLI TRABZONSPOR formasını yere atarak ödül alamaz ARKADAŞ!