Trabzonspor’un İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada yaşanan süreci izleyip sonrasında yaşananları da takip ederek yorum yapmak istedim. Sıcağı sıcağına yapılacak, anlamadan dinlemeden söylenecek her söz hataya neden olabilirdi.

Neden susuyorsun diye arayıp soranlar da yazımı okuduktan sonra umarım bana hak vereceklerdir.

Şimdi en başından sonuna kadar gözlemlediklerimi kaleme alıyorum.

Trabzonspor’un Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin haricindeki diğer İstanbul kulüpleri ile oynadığı karşılaşmalarda bordo mavili taraftarlara yüksek fiyat politikası ve yer açmama mücadelesini görürdük.

İstanbulspor deplasmanı ise Trabzonsporlu taraftarlar ile doldu ve meşhur sözün de hakkı vere vere ,”bize her yer Trabzon” tezahüratları ile İstanbul adeta inledi.

Bu yaşananlardan Trabzonspor’u çekemeyenlerin duyduğu rahatsızlığı anlayabiliyoruz.

İstanbulspor’un sahibinin ve yöneticilerinin Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olması Trabzonlular için gurur kaynağıdır.

Yaşanan bu olayın ise Trabzonspor ile uzaktan yakından alakası olmadığını tepkinin tamamen haftalardır TFF’nin 3 büyütülmüşlere gösterdiği tutum ve yaklaşımın diğer takımlarına gösterilmeyişine olduğunu gördük.

Trabzonspor’da yöneticilik yapmış ve başkan yardımcılığı döneminde yaptığı transferler ile takımı milyon Eurolarca zarara uğratmış Nevzat Aydın yaşananlardan neden bu kadar rahatsız oldu gelin size onu anlatayım.

İstanbulspor’un sahibi ile Trabzonspor’un başkanının 25 yıllık aile dostluğu var.

Dostlularını para üzerine kuranlar, gerçek dostlukların verdiği mücadeleyi de anlayamazlar.

Muhteşem egosuyla, bir tane gerçek dostu olmayan ve parasının gücü sayesinde çevresindekileri dostu sanan Nevzat Aydın’ın bunu anlamasını beklemek zor olur.

Neymiş efendim Trabzonspor başkanının cezası varmış da İstanbulspor deplasmanında stadyuma nasıl girmiş!

Senin Trabzonsporluluğuna tüküreyim ben.

Varsayalım ki Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF’ye tepki koymayı amaçlayarak ve cezası neyse göze alarak o stadyuma yasak bir şekilde girmiş olsun.

Bundan bir Trabzonsporlu olarak sen neden rahatsız oluyorsun ve Trabzonspor başkanını fişlemeye çalışıyorsun!

Trabzonspor sayesinde edindiğin takipçilerini Trabzonspor başkanına karşı kışkırtmaya kalkıyorsun!

GByuDAFXgAAsZvB

Sonuç olarak doğru olmayan bilgiler ve trollerin ile beraber başlatmaya kalktığın operasyonun patladı.

Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çektin. Trollerin de bu sefer yetmedi ve gerçek yüzün ortaya çıkınca özür dileyerek konuyu kapatmak yerine bir saçma sapan paylaşım daha yaptın.

Neymiş efendim neden Trabzonspor Başkanı, İstanbulspor Başkanını ikna ediyormuş!

Paran olmasa o kadar egon ile bir tane dostun olmayacağı için, bilemezsin gerçek dostlukların nasıl olacağını sayın Nevzat Aydın.

Ecmel başkanın da açıkladığı gibi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile 25 yıllık bir aile dostluğu var.

Bu dostluğa da TFF’nin kirli sistemi, kirli sistemin algı operasyonu çocukları ve Trabzonsporlu olarak gözüküp Trabzonspor Başkanlığı için trolcükler ile mücadele verenler de engelleyemezler.

İstanbulspor başkanı tamamen TFF’de çeteleşmeye karşı bir hamle yapıyor ve bunu da en iyi aile dostu olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bilir.

İstanbulspor Başkanı bu hamleyi de bir çok sıkıntıyı göze alarak yapıyor. Bedelini de sahibi olduğu takım ödeyecek bu durum Trabzonspor’a ise hiç zarar vermeyecekken neden bu kadar rahatsız oldunuz onu da anlayamadım.

Trabzonspor’un attığı net golde VAR odasında ise kararın alınmasında dakikalarca beklenmesi kafaları fazlasıyla karıştırdı ve ortamın gerilmesine neden oldu.

Gol kararı kısa bir süre içerisinde verilmiş olsaydı. Bu sürecin yaşanma ihtimali de milyonda bir olurdu diye düşünüyorum.

Ayrıca pozisyonun da dakikalarca izlenmesini bilinçli ve iki dost kulübün arasını germeye yönelik bir hamle olarak yorumluyorum.

Sözü fazla uzatmadan sonuca gelmek istiyorum.

İstanbulspor’da haftaların birikiminin patlaması yaşanmıştır.

İstanbulspor’un bu patlaması Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına denk gelseydi bir Trabzonsporlu olarak ciddi şekilde rahatsızlık duyardım. “Oyna maçı puan alabilirsin da”. Derdim bir Trabzonsporlu olarak.

İlahi adalet gerçekleri her zaman gösteriyor ve göstermeye de devam edecektir.

Gerçek Trabzonsporlular ile Trabzonspor’a başkan olmak için Trabzonspor sevdalısı gibi davrananları bu vesileyle bir kere daha görmüş olduk.

Geçmiş olsun İstanbulspor, 3 puan için tebrikler Trabzonspor.