Trabzonspor, Konyaspor karşılaşmasıyla beraber bir kez daha bordo mavili renge gönül vermiş insanlar dışındaki herkesi üzdü. Nitekim sezon başından bu yana ligde umduğunu bulamayan başta İstanbul ekipleri olmak üzere ligde mücadele veren hemen hemen her takım Trabzonspor'a karşı pozisyon almış durumda ve rakibe göre renk değiştirme özellikleri ile (!) binbir çeşit hayaller kuruyor.

Oysa hayal kurmanın ötesini yaşayan ve ligde "liderlik vasfının" hakkını hem saha içerisinde oynadığı oyunla hem de saha dışında taraftarının gücü ve birlikteliği ile tüm ülkeye ve uzaktan yakından ülke futboluyla ilgilenen herkese gösteren bir Trabzonspor profilini izlemek, içinde bulunmak büyük bir keyif!

Abdullah Avcı, Konyaspor karşılaşması sonunda rakibin taç atışı organizasyonu bile olduğunu ve buna karşı çeşitli önlemler aldığını açıklamışken bu oyunun ve oyunun getirdiği sonucun keyfini çıkarmamak gerçekten elde değil. 

Özellikle maç içerisinde orta saha oyuncularından daha fazla topa hakim olan Dorukhan, Puchacz, Nwakaeme ve Edin Visca istatistiğini gördükten sonra oyunun kanatlardan ilerlemesini ve orta alanda sıkışacak gidişatın kanatlar üzerinden geniş alana yayılarak Trabzonspor'un aslında rakibini daha fazla yoracağı ve bu plan dahilinde yetenekli ayaklarıyla oyun üstünlüğünü rakibine çok net bir şekilde göstereceği bir planın ne kadar da doğru işlediğini bir kez daha gördük.

Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada neredeyse 365 gündür yenilmeyen ve son yenilgisini geçtiğimiz sezon bu hafta karşılaşacağımız Alanyaspor karşısında alan bordo mavililer eminimki pazar günü yine "liderlik vasfını" saha içerisinde hissettirerek kayıpsız bir şekilde yoluna devam edecek.

Alanyaspor ve Kayserispor engellerini kayıpsız bir şekilde aştığımız takdirde Fenerbahçe karşılaşmasıyla Trabzonspor artık çıkıştan önceki son viraja oldukça motive çıkacaktır.

Hayatını kaybeden Eyüp Yusuf'a bir kez daha Allah'tan rahmet, hastanede tedavi gören Asbaşkanımız Sayın Ertuğrul Doğan'ın babası Atilla Doğan'a acil şifalar diliyorum.

Bu arada unutmadan, HaberTS Youtube kanalımıza abone olmanızı rica ediyorum. Her akşam Ali Kemal Yazıcı ve Gökmen Şahin ağabeylerin gerçekten çok faydalı yorumları ve yayınlarını kaçırmamanızı ve akabinde sürpriz hediyelerle Trabzonspor'un başarısının yanında onu konuşabilmenin ve bu oyunun keyfini sürmenizi diliyorum.

"Trabzonspor, ona hayat verenlerin hayatıdır."