Ali Koç sizi bir gruba ekledi.

      Ahmet Ercanlar grubun profil resmini değiştirdi.

       Ahmet Çakar süreli mesajları etkinleştirdi.

       Lube Ayar  bu grubun ayarlarını sadece yöneticiler mesaj gönderebilir şeklinde değistirdi.

     Hatırlarsanız geçen sezon Trabzonspor maçlarından sonra bizzat Ali Koç ve  Fenerbahçe Resmi hesapları,  Trabzonspor'un hakemler tarafından kollandığını ima eden  "Önemli Açıklama" lar yapmakla ünlenmişti.  Bir süre sonra alay konusu olmuşlar , diger taraftan da hakemleri ve federasyonu algılarla etkileme konusunda başarılı olamamışlardı.

     Bu sezon Ali Koç ya da Fenerbahçe yayın organlarından çıt çıkmadı. Başlı başına bu durum, şüphelenmek için yeterli bir sebep değil mi?

     Birisi düğmeye basıyor, aynı anda aynı atgümanlarla saldırıyorlar. Fenerbahçelisi, gibi Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı sarmaş dolaş oluyor ve Trabzonspor maçında bir pozisyon üzerinden algıya başlıyorlar. Öyle ki, yüzde yüz doğru kararları bile, öncesine gidip hayali faullerler ile çarpıtıyorlar.  En son da, yazık değil mi Ümraniye'ye, haftaya yazık değil mi Adanaya, sonraki hafta yažık değil mi Kayseri'ye, önümüzdeki hafta da yazık değil mi Kasımpaşa'ya olacak.  Tilkiler, tavuklara özgürlük istiyor. Yıkılsın kümesler.

      Bu algı operasyonlarının temelinde şu var:  Trabzonspor tekrar şampiyon olmamalı. Ekonomik olarak yarışılamayacak bir hale geliyor, güçleniyor Trabzonspor. İki sene şampiyon olan Trabzonspor'u,  iflasın eşiğine gelen 3 büyükler nasıl durdurabilir sonraki yıllarda?  İşte bu motivasyondur  Ahmet Ercanlar'ı, Bülent Uslu'yu, Turgay Demir'i , İbrahim Seten'i aynı wahtsap grubuna sokan şey.

    Organizasyon şemaları çok açık. Sosyal medya ayağı ile desteklenen yorumcular ve eski hakemler. 

    Motto şu:  Yalan ne kadar büyükse ve ne kadar çok tekrar edilirse o kadar çok inanılır.

    Ali Koç geçen seneki gibi kendini komik duruma düşürmek istemedi. Ahmet Nur Çebi'nin deyimiyle şaklabanlığa son verdi.  Parasıyla başkalarına yaptırıyor şaklabanlığı.

1b43ea3b-67fb-412a-abc3-99f9a22cde8d

Ahmet Ercanlar literatüre yeni bir deyim soktu. YARI PENALTI.

Nedir bu yarı penaltı?

İşte tüm bu organize işlerin bağlanacağı nokta bu.

Şu demek YARI PENALTI;   maçtan önce yeterince ağlarsanız ve Trabzon kollanıyor diye algı oluşturup  federasyonu, hakemleri baskı altına alırsanız ,  bu yarı penaltılara düdük çalınıyor.

Hakemleri ve federasyonu tebrik etmek gerikiyor.

Bu algı operasyonuna prim vermiyorlar.

Eski yıllardaki gibi "Ağam da paşam da sensin"  düzeni yok.

İki yıldır inanılmaz adil bir düzen var. Bunu kurmayı başardılar. Ama sorun şu ki, kimse ADİL BİR DÜZEN istemiyor. Herkes biraz kayrılmanın derdinde. Hal böyle olunca, süreç biraz sancılı olacak gibi.

Whatsapp grubu değil de belki bylock tarzı gizli bir yazışma programı da kullanıyor olabilirler. Severler bilirsiniz.

Organize İşler Whatsapp Grubu  $$

Lube Ayar, 

Bulent Yıldırım, 

Bünyamin Gezer, 

Deniz Çoban, 

Ahmet Çakar,

Sercan Hamzaoglu

 Lale Orta, 

İbrahim Seten,

 Atakan Kurt, 

Ahmet Ercanlar, 

Turgay Demir, 

Bülent Uslu 

Berna Gözbaşı

Erol Bulut

Peki sizce bu whatsapp grubunda başka kimler var?  Ve üyelere sizce ne kadar aylık ödeniyordur?