Öncelikle Onur Recep  Kıvrak formunda olsun kazanmak istesin! Trabzonspor adına puan tablosunu yukarı itemeyeceği maç yoktur. Kaleci Onur neden konstre olamadı, bilemeyiz ama Beşiktaşlı futbolcuların hem bireysel hemde takım olarak daha motive olduklarını gördük. 
3-2 geri düşüp hemde deplasmanda motivasyonu kaybetmemek Beşiktaş takıma adına lider takım olma belirtisiydi.

Trabzonspor taraftarının önünde geriden geldi öne geçti. Haksız hakem kararlarına direndi. Beşiktaş'ın 3. golüne sebep olan faul tamamen haksız bir düdük. O düdüğü çalıp frikik golüne sebep hakemde düdüğün ta kendisidir. Takımımız bu tip haksızlıklar sonrası motivasyonunu çabuk kaybediyor. Aslında alışmış olmamız lazım, adaletsiz kararlara, gerçi bir süredir maçlarımızı hakkaniyetli yönetiyorlardı.

Başlığımıza gelirsek Onur kalesinde gol gördükçe Hugo Rodallega'da hemen açığı kapamak için goller denedi. Hatta santradan bile üst direkle bulaşmayı başardı. Rodallega yenme adına kalecimiz Onur'dan daha motiveydi. Takım oynu ama hatalı goller, haksız kararlar gibi takımda yılgınlık yapıyor.Kalecimiz Onur'un ya kapasitesi bu kadar yada alternafi yok diye zaman zaman rehabete kapılıyor.
Onur Recep Kıvrak belki de yaşlandı, gözümüzün önünde Trabzonspor saha içi ile saha dışı ile yıpratır çünkü.
Ersun Yanal'da belki Rodallega'nın Beşiktaş'a gol atma geleneğine sığınmayıp N'Doye ile maça başlamalıydı ne dersiniz.

Her yazımın son cümlesi:
" Anadolu neferi gönüllerin şampiyonu Trabzonspor Şampiyon olacak "