Trabzon Öğretmenler Korosu dün akşam kültür merkezinde harika bir konser verdi. İşte, Trabzonluların müzik ziyafeti yaşadığı o anlar...

Dün akşam Trabzon Hamamizade İhsan Bey Sanat ve Kültür Merkezi’nde vatandaşlar sanata doydu. Kasım ayından bu yana yürütülen çalışmalar meyvelerini verdi. Kış konserinin ardından yazın ilk koro konseri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu tarafından verildi.

Türk Sanat Müziği eserlerini icra eden öğretmenler, izleyicilere harika anlar yaşattı. Salonı tıklım tıklım dolduran dinleyicilerden bol alkış alan öğretmenlerden bazıları müzik, bazıları farklı branşların öğretmeniydi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destek verdiği koronun konserine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu katılmadı. Projede emeği geçenler arasında;

Trabzon İl Milli Eğitim Eski Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Yeni Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Yasemin Uzun, Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Berna Tankutay ve daha pek çok isim yer aldı.

Öğretmenler Korosu 23 eseri başarıyla icra etti. Beraber ve solo icralarla en güzel eserleri icra eden grup, müzik ziyafeti yaşattı.

Trabzon Türk Sanat Müziği Öğretmen Korosu, yeni eğitim ve öğretim döneminde de, konserlerini Trabzon ile birlikte çevre il ve ilçelerde de gerçekleştirecek.