Sivasspor deplasmanı sonrası Trabzon'a dönmek için havalimanında saatlerce beklediler. Trabzonspor oyuncularının havalimanındaki o hareketi alkış topladı.

Geçtiğimiz akşam Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda hava muhalefeti sebebiyle uçaklarının kalkmayacağını öğrenen ve havalimanında sabahlamak zorunda kalan Trabzonspor oyuncuları, yanlarında yiyecek olmadığı ve çok acıktıkları için havalimanında gece saatlerinde kapalı olan bir dükkandan bisküvi ve çikolata aldı.

Yiyecek bir şey bulamayan oyunculardan Enis Destan, o saatlerde dükkanların kapalı olması nedeniyle kapalı bir büfeden atıştırmalıklar aldı. Çikolata ve bisküvileri tüketen Trabzonsporlu oyuncuların bir hareketi ise gönülleri fethetti.

Oyunculardan Eren Elmalı, aldıkları ürünlerin parasını bir notla birlikte büfeye bıraktı.

Enis Destan, durumu sosyal medya hesabından açıkladı. Eren Elmalı ise büfenin sahibine bıraktığı notu paylaştı. İşte, Trabzonsporlu oyuncuların buz gibi havada kalpleri ısıtan o notu...

"İyi akşamlar, çok acıktığımız için birkaç parça çikolata ve bisküvi aldık. Parayı pipetlerin altına bıraktık. Hakkınızı helal edin."

Trezeguet Asistle Döndü Trezeguet Asistle Döndü

Hava muhalefeti nedeniyle uçakları rötarlı olarak kalkan bordo-mavili takım sabaha karşı Trabzon'a döndü.

Editör: Didem Bektaş