Kanal D ekranının sevilen dizisi Yargı Emmy ödülü alarak ülkemize gurur yaşattı. Dizinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde Cumhuriyet Savcısı Ilgaz Kaya rolüyle milyonlarca hayranını etkilemeye devam ediyor. Pınar Deniz ile birlikte başrollerini paylaştığı Yargı dizisi Emmy Ödülü ile Türkiye’ye geri döndü. New York’ta düzenlenen ödül töreninden en iyi telenovela ödülüyle dönen Ay Yapım imzalı dizi, Türk izleyiciler kadar yabancı izleyicilerin de göğsünü kabarttı.

Daha önce dizinin hayranları New York şehir merkezine Yardı dizisinin tanıtımını billboard olarak yansıtmıştı. Bu jestten hemen sonra, Emmy ödül töreninden görüntüler yine New York'un tam kalbinde dev billboard tanıtımlarında gösterildi.

Trabzon Akvaryum'u binlerce kişi ziyaret etti Trabzon Akvaryum'u binlerce kişi ziyaret etti

Bu müthiş gelişme, dizinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nu mest etti. Türk hayranlarının yanı sıra yurt dışındaki hayranlarının da Yargı dizisine olan ilgisi ve sevgisi, oyuncular dahil tüm ekibi çok mutlu ediyor.

Kaan Urgancıoğlu, ABD'deki hayranlarının bu jestine yanıt olarak: "Yine mutlu ettiniz" yorumunu yaparak mesajının sonuna kalp emojisi de ekledi.

Editör: Didem Bektaş