Trabzonspor, çıktığı ilk resmi maçında yine eleştirilerin hedefi oldu.Nasılsa “Gadromuz Yederli” diyerek, transferde suskunluğunu koruyan yönetim umarım bu maçın ardından yetmediğini görmüştür.İlk maçımızda galip gelseydik forvetsiz Trabzonspor’a futbolcu arayışları askıya alınabilirdi.Bence skorun böylesi en hayırlısı…



Şenol Güneş’e öfkeli olan taraftarlarımıza sesleniyorum, madalyonun diğer yüzüne bakalım.Şenol Güneş hatalar yapıyor olabilir fakat bu maçta defansif oynamak istediğini veya isteyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.Hatta forvetsiz maça devam edeceğini hiç düşünmüyorum. Vittek- Barış Özbek değişikliği, Şenol Güneş’in yönetime verdiği bir mesajdır!



Tolga kendi evladımız, sevdiğimiz bir kardeşimiz, iyi bir Trabzonsporlu…  ama Onur’da Trabzonspor’un yararlanabileceği bir kaleci, geçen sezon en çok forma giyen sporcumuzun Tolga Zengin olması beni her ne kadar gururlandırsada, Onur gibi bir yeteneğin bu kadar yedek tutulması bir hayli üzüyorüm. Umarım Onur gibi bir kaleciye hak ettiği şans ilerleyen maçlarda verilir.



Kimileri diyor ki “bugün oynanan maçın ardından bu takım Burak Yılmaz’ı arar” Yavaş gelin, ağır olun beyler… bu takım ve bu taraftar Burak Yılmaz’ın karakterini gördükten sonra onu asla aramaz! Bu takım sadece Burak Yılmaz’ın yerine bir forvet arar…



Bugün beni tek mutlu eden olay taraftarımızın her zaman olduğu gibi takımını yalnız bırakmaması ve binlerce km yol yaparak takımlarına sonsuz destek vermesidir.Bu taraftara forvetsiz maç izletenler utansın!



Şenol Hocamız mesajını  verdi, yönetime gol pasını attı…

- - - - -