Yusuf Yazıcı’nın durumu yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali bir hal aldı.

İki görüş hakim, bunlardan biri ”şampiyonlukta Yusuf Yazıcı’ya ihtiyacımız var.” Diğeri ise,”gitmek isteyeni tutarsan alacağın bonservisten de olursun”

Yusuf Yazıcı, gitmek istiyor mu?

Evet istiyor. O halde, şampiyonluk yolunda Yusuf Yazıcı’nın beklenen katkıyı vermesini beklemek mümkün değil.

Hepimiz Trabzonspor taraftarının tavrını biliyoruz. Yusuf Yazıcı da bizler gibi Trabzonsporlu, Trabzonspor tribünlerini sizler bizler kadar bilen biri.

Şuanda takımda kalsa, yapacağı en ufak bir hatada kendisine doğacak tepkileri de mutlaka tahmin ediyordur. Bu nedenle de gitme isteği daha da artmıştır.

Gönül isterdi ki, keşke hiç yıpranmasa ve en azından “Dozer Cemil” sezonunda takımda kalsaydı.

Ama o iş geçti beyler. Yusuf Yazıcı kalırsa, Trabzonspor adına da büyük risk taşır.

Şuanda Trabzonspor tarihinin en yüksek bedelle sattığı futbolcu olacak iken, kalması halinde yapacağı en ufak hatada fazlasıyla yıpranacağı unutulmamalı.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’da Yusuf’u takımda tutmanın artık ne kadar zor olduğunu görüyor. Uzun süredir fiyatı yükseltmek için mücadele de veriyor.

Yusuf Yazıcı’da bunun tam aksine takımda kalmak istemediğini belli ederek, Trabzonspor yönetiminin elini zayıflaştırıyor.

Son olarak ayrılık mesajıyla beraber Trabzonspor’un elini iyice zayıflatan Yusuf Yazıcı, keşke transferin sonuçlanmasını beklese ve hiç mesaj vermeseydi.

Ama olan oldu. Artık önümüze bakmalıyız.

Trabzonspor’da çok Yusuf’lar yetişir. Yeter ki kıymetini bilelim.

Son olarak, Yusuf Yazıcı’ya hain gözüyle de bakmamak lazım. Sonuçta Trabzonspor’a ciddi anlamda bonservis geliri getirerek gidecek. Avrupa’da da Trabzonsporlu Yusuf olarak adından söz ettirecek.

Demem o ki, olan oldu. Biten bitti. Giden, gidiyor…

Artık daha fazla kırmadan, dökmeden saygı göstermeli ve Yusuf Yazıcı’ya Trabzonspor’a kazandıracağı yüklü bonservis bedeli için teşekkür etmeliyiz.

Gittiği kulüp, Lille değil de gerçekten Avrupa’da iyi bir kulüp olsa çok daha mutlu olurdum ama olmadı. Sağlık olsun…