Ne demiş idik geçen hafta?
Devamı gelecek hafta Şenol Güneş Stadyumunda…
İşte o gün bugündü sevgili futbolseverler…
Bugünü yazın bir tarafa…
Bir tarih yeniden yazılmaya başlandı Şenol Güneş Stadyumunda…

Her yönüyle muhteşem bir günde her yönüyle muhteşem bir futbol şölenini bize izlettiren Trabzonspor’a bütün unsurlarıyla teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün Trabzonspor bambaşka bir yörüngeye girmiş olduğunun bize olumlu sinyallerini verdi.
Bugün Trabzonspor’da kimin ön plana çıkmış olup ya da olmamasının açıkçası pek bir öneminin olmadığını düşünüyorum!

Geldiği kadarıyla yaklaşık ‘’ yirmi beş bin ‘’ seyirci ‘’ kırk bir bin dört yüz altmış bir ‘’ kapasiteli yeni mabede ilk gün itibariyle bu sayı yakışmadıysa da, seyircinin bugün yeni stada muhteşem bir ambians kattıkları aşikardı.

İlerleyen haftalarda seri galibiyetler geldikçe Trabzonspor’un yeni mabedinde ful seyirciyle rakiplerini sindirecekleri hayal olmasa gerek.

Evet,
Bugün Trabzonspor her yönüyle güzel futbolunu muhteşem golleriyle süslemesini bildi.
Özellikle Ersun Yanal’ı tebrik etmek istiyorum.
Rodeallega’yı hemen ilk on birin içinde düşünmemesi isabetli bir tercihti.

Şu N’Doye’i biri durdursun…

Şaka bir yana N’Doye bugün bence Trabzonspor’da ki kariyerindeki en maksimum düzeydeki futbol performansını sergiledi dersek hiçte abartmış olmayız diye düşünüyorum.
Hemen hemen bütün pozisyonların içinde o vardı ve net bir asistiyle de Castillo’ya attırdığı gol bugün Dame N’Doye’nin Trabzonspor için çok gerekli bir unsur olduğu görülmüş oldu.

Aslında her şeyin temelinde iyi takım olmak var.
N’Doye gibi diğer beklentilerin uzağında olan Onazi, Uğur, Castillo gibi isimler ikinci yarı ile birlikte Trabzonspor’u birkaç tık yukarı taşıyacaklarının işaretlerini verdiler bugün.


Bugün gerçekten de maça dair ne taktik ne oyuncu yapısıyla alakalı olarak hiçbir şeyi irdelemek şahsen içimden gelmiyor.

Bülent Uygun ile yeni hava yakalamaya namzet GaziAntepspor; her unsuruyla bugün futbolun doğrularını sahaya yansıtan Trabzonspor karşısında direnemedi…

Kaleci Onur’dan Trabzonspor tarihine geçen N’Doye ve Fabian Castillo’ya kadar bütün takım taraftarının özlemle beklediği o gönüllerindeki Trabzonspor’u görmelerine vesile oldukları için herkesi tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor kalemimin elinden…

Bugün yeni evinde Trabzonspor vira Bismillah  dedi bir kere…
Dört gollü bu dört dörtlük haklı galibiyet umarım yeni yeni zaferleri getirecektir yeni mabedinde Trabzosnpor’a…