• DOLAR 32,21 %0.02
  • EURO 35,06 %0.13
  • ALTIN 2.528,03 %1.09
  • BİST100 10.688 %0.41
  • BITCOIN 66.798 %-0.6
  • ETHERIUM 3.085 %-0.72
17°

Bjelica Haberleri

Bjelica haberleri ve güncel Bjelica gelişmeleri, Bjelica ile ilgili tüm video, Bjelica fotoğrafları ve Bjelica haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZONSPOR

Trabzonspor’un Adana Demirspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ve sergilediği kötü performans sonrası yönetim kurulu bir durum değerlendirme toplantısı yaptı.

TRABZONSPOR

Süper Lig’in 8.haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor’a konuk olduğu maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu dikkat çeken tespitlerde bulundu.

TRABZONSPOR

Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica, kadro tercihi ve özellikle ilk yarıdaki etkisiz futbol nedeniyle hedef tahtasına konuldu.

TRABZONSPOR

Trabzonspor’da en çok eleştirilen isim ise teknik direktör Nenad Bjelica..

TRABZONSPOR

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrasında konuştu.

TRABZONSPOR

Bjelica'dan takıma ödül gibi izin!

TRABZONSPOR

Süper Lig’in 8.haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor’a konuk olduğu maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR

Süper Lig’in 8.haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor’a konuk oldu. Karşılaşma öncesi teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR

Batista Mendy kırmızı kart cezalısı olduğu için Adana Demirspor’a karşı yok.

TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçında Trabzonspor, Adana Demirspor'a konuk olacak. Bordo-mavililerde, Nenad Bjelica oyuncularıyla yaptığı toplantıda Beşiktaş maçındaki sistem...

TRABZONSPOR

Fırtına dün idmanda çift kale maç oynadı. Turuncu takım, Abdülkadir Ömür ve Onuachu'nun golleriyle karşılaşmayı kazandı.

TRABZONSPOR

Son haftalarda eleştirilen Hırvat hoca, Adana Demirspor maçını kazanarak hem tartışmaları sona erdirmek hem de yeni bir galibiyet serisinin ilk...