Birkaç gün önce, yaklaşan Honor Play 40 Plus'ın temel özellikleri sızdırıldı. Bugün, cihaz canlı görüntülerle ortaya çıktı!

HONOR PLAY 40 PLUS ÖZELLİKLERİ

Yayınlanan ilk görsellerle birlikte artık yeni Honor cihazının tasarımını ve özelliklerini daha çok biliyoruz. Peki nedir bu Honor Play 40 Plus özellikleri?

Cihazın tüm Honor ve Huawei telefonlarına benzeyeceğini kanıtlayan bu fotoğrafta, cihazın iki büyük daire şeklindeki arka kamera modülleri açıkça görüldü. Whylab tarafından Weibo'da paylaşılan görsellere göre Honor Play 40 Plus, arka kameraları barındıran iki büyük daireye sahip olacak. Ancak Honor Play 30 Plus'tan farklı olarak 40 Plus'taki daireler arka panelin bir parçası olacak ve LED flaş dairelerin dışına yerleştirilecek.

Honor marka akıllı telefon dört farklı renkte gelecek: Siyah, mavi, gümüş ve mor. Ayrıca, cihaz yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacak. Özellikleri arasında ise 90Hz yenileme hızı sunan damla çentikli 6.72 inç HD+ LCD ekran yer alıyor. MediaTek Dimensity 700 işlemciden güç alması bekleniyor.

Telefon, arkada 50MP + 2MP çift kamera sistemi ve 5MP ön kamera ile gelecek. 22.5W hızlı kablolu şarj desteği ile 6.000mAh pil ile desteklenecek.

Telefonun iki bellek seçeneği ile (8GB + 128GB ve 8GB + 256GB) 28 Ekim'de Çin'de satışa çıkacağı iddia ediliyor.

Editör: Didem Bektaş