Trabzonspor’un şampiyon olduğu geçen sezon bütün deplasmanları gazeteci olarak takip edebilmek benim adıma çok değerliydi.

Bu sezon ise Trabzonsporlu arkadaşlarım beni fazla deplasmanda göremediği için soruyor;

“Şampiyonluk geldi heyecanın mı kaçtı?”

Trabzon’da görev yapan bir gazeteci olarak Trabzonspor’da yaşanan güzellikleri canlı takip etmek için yağmur çamur, kar kış demeden yollara düşmek kadar mutluluk olamaz.

Ben anıların en güzellerini bir kitap çıkartacak kadar geçtiğimiz sezon biriktirdim.

Fakat benim anıları biriktirdiğim dönem ile şuan arasında maliyetler anlamında ciddi bir uçurum farkı var.

Deplasman maliyetleri ciddi şekilde arttı ve artık şampiyon takımı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar gazeteci takip edebiliyor.

Kurumlarının desteğiyle Trabzonspor’u takip eden çok az sayıda gazeteci de olmasa, deplasmanlarda gördüklerimizi değil duyduklarımızı yazmak zorunda kalacağız.

Hatta şampiyon takımı bu kadar az mı gazeteci takip eder? Diyerek bu sezon gidemediğim her deplasmanda kendime de kızıyorum.

Ankara deplasmanında gördüğüm güzel görüntüyü sizler ile paylaşmadan önce bu deplasmanda TSYD Trabzon Şubesi ile iletişim kurarak bizleri Ankara’da ağırlayan Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin’e ve Ankara Gölbaşı’nda bulunan Bizim Çatı Otel’in sahibi Trabzonsporlu Yavuz Aydın’a TSYD Trabzon Şubesi’ne verdiği destek ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

TSYD Trabzon Şubesi’nin üyesi olarak Trabzonspor’u aktif takip eden gazeteciler belirlenerek organizasyonların devamının sürmesini temenni ederim.

Trabzon’da görev yapan meslektaşlarımın da Ankara deplasmanında olduğu gibi iş insanları ile iletişime geçmek zorunda kalmadan, TSYD Trabzon Şubesi organizasyonu ile deplasmanlarda güzel anılar biriktirip taraftarlara aktarması en güzel olanıdır.

Güzel görüntüleri canlı olarak şahitlik etmeme ve sizlere aktarmama vesile olanlara teşekkürlerimi ilettikten sonra gelelim asıl konumuza;

Trabzonspor’un Ankaragücü deplasmanında attığı golün ardından kulübün başkanı ve asbaşkanının yan yana yaşadığı mutluluğu görmek beni mutlu etti.

Duyduklarım ile gördüklerim arasında ciddi fark vardı.

Duyduklarıma göre Ahmet Ağaoğlu ile Ertuğrul Doğan’ın arası bozuktu.

Bu durumu duymak beni fazlasıyla rahatsız ediyordu.

Her iki isim ile de fazla samimiyetim olmadığı için bu konuda net bilgilere de sahip olamıyordum.

Yan yana gelen bir şampiyonluğun ardından ayrı ayrı görüntüler üzücüydü.

Ankara’da Trabzonspor’un golünün hemen ardından kulübün başkanı ve asbaşkanının birlikte yaşadığı sevinci görmek kulübün geleceği açısından çok kıymetliydi.

Karşılaşma sonrasında başkan, asbaşkan ve yöneticilerin ortak hareket etmesi gelecek adına beni umutlandırdı.

Geçmişte duyduklarım beni üzmüş ve üzüntümü dile getirmiştim.

Trabzonspor’un doğru yönetilmesi adına Ankara’da gördüklerim, kaçan 2 puana rağmen beni mutlu etti ve sizlerle paylaşmak istedim.

Camiasıyla, yönetimiyle, teknik ekibiyle ve taraftarıyla birlikte hareket edilmesinin meyvesi geçen sezon alındı ve tadı damaklarda kaldı.

Aynı birliktelik devam etmeli ve bu birlikteliğin meyvesinin tadını da taraftar tekrar almalı.

Biz çok sevdik şampiyonluğun tadını, bundan sonraki süreçte de tadımızı kaçırmamak için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.

Trabzonspor'un Ankara deplasmanında attığı golün hemen ardından gazeteci Hasan Tüncel'in kare;

ertuğruldoğanahmetağaoğlu (2)