Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolde olduğu Şahmeran dizisi yakında izleyiciyle buluşacak. Ünlü oyuncular dizi setinden ilk fotoğrafı böyle paylaştı!

Netflix için çekilen Şahmeran dizisinin ilk sezon çekimleri bitti. İkinci sezon çekimlerine başlandı. Dizi 1. Sezonuyla yakında Netflix’te yayınlanacak. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hayranları uzun süredir Şahmeran’dan bir haber bekliyordu. 1 Temmuz’da doğum gününü kutlayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, dizi partneri Burak Deniz’le birlikte dizi setinden bir fotoğraf paylaştı.

SERENAY SARIKAYA 30 YAŞINA GİRDİ

İkiliden henüz dizi hakkında bir detay gelmedi. Sürpriz bozulmasın diye şimdilik susan ünlü oyunculardan yeni bir haber geldi. Burak Deniz, dizideki partneri Sarıkaya’nın 1 Temmuz’daki doğum gününü sosyal medya paylaşımı ile kutladı. İkilinin kol kola dizi setinden çekilmiş bu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

İki oyuncunun da ‘Adana Business’ yazılı tişörtleri dikkatlerden kaçmadı. Şahmeran dizisi Adana’da çekildiği için hayranları bu pozun Adana’daki dizi setinde çekildiğini tahmin etti. Öte yandan Sarıkaya da fotoğrafı kendi instagram hesabına taşıdı.

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği Şahmeran dizisinin ikinci kısmı da Adana’da çekilecek. Güzel oyuncu, Adana’daki sıcaklara zor dayandıklarını dile getirmişti.

Netflix’ten henüz bir açıklama yapılmasa da dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizisinin önümüzdeki sonbaharda yayınlanacağını belirtmişti.

Editör: TE Bilişim