Önümüzdeki mart ayında yapılacak olan Belediye seçimlerinde Trabzon Büyükşehir belediye başkanlığı için yarışan iki önemli aday var Murat Zorluoğlu ve Atakan Aksoy iki adayda değerli, bilgili ve donanımlı iki adayda seçimi kazanmak için projeler ve buna benzer vaatler ortaya koyacaktır ancak burada bu seçimi kazanacak olan adayın bu şehrin en büyük markası en önemli değeri olan Trabzonspor kulübüne maddi kazanç sağlayacak proje geliştirmelidir.  Öyle ya , her iki aday da Trabzonsporlu o zaman Trabzonsporluluklarını  şimdi gösterme zamanı.

Her iki Başkan adayına da sesleniyorum, bakın sakın bu işi duymamazlıktan görmemezlikten gelmeyin, bu konuyu ilerleyen zamanlarda değerlendireceğiz demeyin, zamana oynamayın, zamana yaymayın. 

Benden sizlere bir öneri;

Aslında düşünüp taşınıp Projeyle zaman harcamak yerine işte size kısa zamanda Trabzonspor a maddi kazanç sağlayacak "Trapark" projesi. Trabzon Büyükşehir belediyesi bünyesinde olan "Trapark" ların gelirlerini  Trabzonspor'a devredin gerekirse Büyükşehir belediye meclisinden meclis kararıyla yapın, olmadı mı elde edilen gelirleri sponsor olarak bunu gerçekleştirin.  Bu şehrin en değerli ve en önemli kurumu herkesin ortak noktası olan Trabzonspor'a bir el verin, destek olun, boyunlarınıza takılan atkıların gereğini yapın sözde Trabzonsporlu olmayın, öz' de Trabzonsporlu olun. 

Trabzonspor tarihinin en önemli ekonomik kriziyle boğuşurken, şampiyonluk yolunda bu kadar da iddialı durumdayken Trabzonspor'a şimdi destek olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız.