Şansızlık mı? Beceriksizlik mi? İş bilmezlik mi? Desem bilemedim. Sanırım iş bilmezlik desek daha doğru olur.

 En etkili oyuncuların Sosa ve Nwakaeme yok, orta saha ve sol tarafın açık veriyor, oyun kurmakta ve topu tutmakta zorlanıyorsun buna rağmen İki kez öne geçmişsin, sahada ayağında top tutan en iyi oyuncun Abdulkadir i oyundan alıyorsun, Hosseini olmayacak yerde rakip oyuncuya çift dalıyor, gereksiz yere kırmızı kart görüp hem takımın mağlup olmasına neden hemde şampiyonluk yolunda yara almasına sebep oluyor. 

Ünal hoca döneminde sıkca eleştirdiğimiz geri çekilmeyi şimdi Hüseyin hoca içinde söylemek gerek, Trabzonspor'un öne geçtiği tüm karşılaşmalarda geri çekilme hastalığı puan kaybetmesine neden oldu ve oluyor. Takım geri çekildikçe Alanyaspor daha çok yüklendi pozisyonda buldu alan yarattı golü de attı. 

Sörlot'un performansında bir düşüş görünüyor, zor pozisyonları gole çeviren shörlot kolay pozisyonları kaçırır hale geldi. Trabzonspor adına Novak ve Erce ayakta kalan ve üreten oyunculardı. 

Hakem için şunu söyleyebilirim, tecrübesiz olmasına rağmen Abdulkadir in pozisyonu hariç iyi maç yönetti. Abdulkadir in pozisyonunda hakemden ziyade VAR a bulurum bu hatayı, bu hata affedilmez direk taban ile girerek ayağa yapılan hareket ve gollük pozisyon, net kırmızı kartı atlayarak hata yaptı. 

Alanyaspor çok hırslı ve etkili oynadı, bu ligin en iyi takımlarından biri olduğunu tekrar gösterdi. 

Artık son haftalara girildi, şampiyonluğa oynayan takım ve oyuncuları en ufak bir hataya sebebiyet vermemelidir, rakip takımlarda her zaman şampiyonluğa oynayan takımlara direniş gösterir.