TEKNOLOJİ HABERLERİ

OnePlus 11 Pro Özellikleri Belli Oldu!

Abone Ol

OnePlus 11 Pro özellikleri sızdırıldı. Kamerası, işlemcisi ve pil detayları belli oldu. İşte detaylar…

OnePlus 11 Pro özellikleri yeni bir sızıntı ile ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 50 MP birincil kamera sensörü, 32 MP telefoto lens, 48 ​​MP ultra geniş açılı lens, 16 GB RAM ve 100W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile geleceği iddia edildi.

OnePlus 11 Pro Özellikleri Sızdırıldı

Premium seviye akıllı telefonun bazı çizimleri, ikonik uyarı kaydırıcısının olacağını doğruladı. OnePlus 11 Pro'nun, şirketin şimdiye kadarki "en premium" telefonu olabileceği iddia edildi. 91mobiles, telefonun teknik özelliklerinin tamamını yayınladı.

Buna göre; OnePlus 11 Pro akıllı telefon, Qualcomm'un yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kullanacak. TSMC tarafından üretilen bu işlemci, 3.5 GHz'e kadar çıkabilen yeni Cortex-X3 çekirdeği ile telefonun yeteneklerini güçlendirecek.

16 GB'a kadar (muhtemelen LPDDR5X) RAM, küçük bir 256 GB (muhtemelen UFS 4.0) depolama ve 6.7 inç QHD + AMOLED ekran ile geleceği da söylentiler arasında. Ekstra depolama genişletmesi ise şimdilik uzak bir hayal.

OnePlus 11 Pro'daki Hasselblad markalı kamera lensleri dikkat çekiyor. 1 inç 50 MP Sony IMX766 sensörü cihazın ana kamerasında bulunacak. Üçlü kamera kurulumunda 48 MP ultra geniş açılı lens ve 32 MP telefoto lense sahip olduğu da biliniyor. OnePlus, telefonlarında periskop tarzı telefoto lenslerle henüz uğraşmadı ve OnePlus 11 Pro'nun bu eğilimi değiştirip değiştirmediği henüz kesinleşmedi. 32/16 MP selfie kamerasının da yer alacağı biliniyor.

Diğer OnePlus 11 Pro özellikleri arasında, 100 Watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil de yer alıyor. Bu, OnePlus 10T kadar etkileyici olmasa da, akıllı telefonu nispeten kısa sürede şarj etmek mümkün olacak. Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 ve 5G de özelliklerden bazıları.

Kağıt üzerinde, OnePlus 11 Pro, OnePlus 10 Pro'ya göre iyi bir yükseltme gibi görünüyor. Hasselblad'ın yazılım büyüsü ile birleştirilen yeni 1 inçlik sensör, Xiaomi 13 ve Oppo Find X serisine güzel bir rakip getirebilir.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }