TEKNOLOJİ HABERLERİ

OnePlus Nord Watch Detayları Şekilleniyor

Abone Ol

OnePlus, OnePlus Nord Watch olarak adlandırılan ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte özellikleri!

Çin merkezli OnePlus şirketi, Nord markası altındaki ilk akıllı saatini piyasaya sürecek. OnePlus Nord Watch özellikleri şekillenmeye başladı. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda tanıtılacak olan akıllı saatin ekranıyla ilgili bazı önemli detaylar resmen açıklandı.

ONEPLUS NORD WATCH GELİYOR

Şirket tarafından paylaşılan OnePlus Nord Watch teaser görselleri, cihazın dikdörtgen bir ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Şirket ayrıca, şirketin mevcut OnePlus Watch'ındaki 1.39 inç ekrana kıyasla, yeni cihazın biraz daha büyük olan 1.78 inç ekrana sahip olacağını doğruladı.

Ayrıca yaklaşmakta olan akıllı saatin ekranının 368 x 448 piksel ekran çözünürlüğü desteğiyle geleceği de doğrulandı. Rakiplerin sunduğundan daha düşük olmasına rağmen, şirket yeni cihazını "yüksek" çözünürlüklü şekilde lanse ediyor.

Ayrıca şirket, OnePlus Nord Watch AMOLED ekranın 500 nit'e kadar parlaklık sunacağını da belirtti. Şirket, ürün hakkında daha fazla ayrıntı açıklamadı ancak raporlar, ürünün 10 günlük pil ömrü sunabileceğini gösteriyor.

OnePlus'ın lansman tarihi yaklaştıkça tanıtımlar ve posterler aracılığıyla yaklaşmakta olan akıllı saat hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmaya devam etmesini bekliyoruz. Şirket, lansman tarihini henüz onaylamadı ancak önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }