Realme Watch 3 Pro ve Realme Buds Air cihazlarının Avrupa fiyatları sızdırıldı. İşte, Realme cihazlarının fiyat tarifesi ve özellikleri!

REALME WATCH 3 PRO VE BUDS AIR FİYATLARI

Birkaç ay önce Realme, Hindistan pazarında Realme Watch 3 Pro akıllı saati ile Realme Buds Air 3S TWS kulaklıklarını piyasaya sürdü. Küresel olarak pazarlanacak olan iki cihazın da Avrupa fiyatları bugün ortaya çıktı.

Marka henüz bu cihazları Avrupa pazarında piyasaya sürmedi, ancak bunun yakında gerçekleşeceğine dair söylentiler dolaşmaya başladı. Realme Watch 3 Pro fiyatı 89,99 Euro, Realme Buds Air 3S fiyatı ise 49,99 Euro olacak.

Aralık ayında Avrupa'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Buds Air 3S Siyah Beyaz olarak sunulurken, Watch 3 Pro Siyah ve Gri renklerde gelecek. Her iki cihaz da Hint versiyonuyla tamamen aynı özelliklere sahip olacak.

Realme Watch 3 Pro Özellikleri

Realme Watch 3 Pro'da 1,78 inç (4,52 cm) AMOLED ekran bulunur. Panel 368 x 448 çözünürlüğe, 500 nit maksimum parlaklığa, 325 PPI'ye ve 60 Hz'e kadar yenileme hızına sahiptir. Saat %68,7 ekran-gövde oranına sahiptir ve dört kenarının her birinde belirgin çerçevelere sahiptir. Saat ayrıca 100'den fazla saat yüzünü destekler.

Realme Watch 3 Pro'nun Bluetooth Arama özelliği, AI ENC'ye sahiptir. Saat, tüm aktivitelerinizi takip etmek için Çoklu Sistem Bağımsız GPS, 110+ Spor Modu, Kapsamlı Sağlık İzleme ve Cywee Profesyonel Spor Algoritması gibi özelliklere sahiptir.

Saat, manyetik bir şarj portu içerir ve 10 günlük pil ömrüne sahip 345mAh Lityum İyon pile sahiptir. Saat, Bluetooth 5.3 aracılığıyla iOS 11 ve Android 5.1 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlara bağlanabilir.

Realme Buds Air 3S özellikleri

Buds Air 3S, egzersizler ve spor aktiviteleri sırasında güvenli bir uyum için silikon kulak kanadı uçlarına sahiptir. Kasa ise müzik kutusu şeklinde ve şeffaf bir kapağa sahip.

Kulakiçi kulaklıklar, 11 mm üçlü titanyum bas sürücüsü ve AI ENCE gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmış dört mikrofon ile donatılmıştır. Uyumlu cihazlarda, kulaklıklar ayrıca Dolby Atmos stereo surround ses sağlar. TWS'nin dört ses modu vardır: bas güçlendirme, net bas, doğal denge ve net vokaller.

Buds Air 3S, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 30 saate kadar pil ömrüne sahiptir. 10 dakikalık hızlı şarj, kulaklıklar için 5 saatlik çalma süresi sağlar. 69 ms düşük gecikme modu, çift bağlantı, Google Fast Pair, tam dokunmatik kontrol, IPX5 suya dayanıklılık ve Google Fast Pair gibi Realme Link uygulaması da desteklenir.

Editör: Didem Bektaş