Çinli teknoloji devi Xiaomi 12T modelini yakında piyasaya sürecek. Akıllı telefonun işlemcisi ve diğer özellikleri bugün internete düştü! Xiaomi 12 serisi genişliyor; aileye yeni katılacak üye Xiaomi 12T olacak. Güvenilir bir kaynak, akıllı telefonun temel özelliklerini ortaya çıkardı. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcili telefon, 120 Watt hızlı şarjı destekleyecek...

XIAOMI 12T ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Söz konusu cihazın Qualcomm'un en yeni işlemcisiyle donatıldığı duyuruldu. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisi, yüksek yenileme hızı, hızlı şarj gibi detaylar ortaya çıktı. Xiaomi 12T yakın zamanda FCC'de görüldüğü için piyasaya çıkması yakındır.

Xiaomi 12T'nin kaputun altında en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciyle geleceği tahmin ediliyor. Telefonun üç depolama seçeneğiyle geldiği söyleniyor – 8GB RAM 128GB depolama, 8GB RAM 256GB depolama ve 12GB RAM 256GB.

Akıllı telefonun ekranının 120Hz yenileme hızı desteği taşıması bekleniyor. Telefon, kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 çalıştırır vaziyette çıkacak. Muhtemelen 120W hızlı şarjı destekleyecek. Kameralarla ilgili OIS desteğine sahip olacağı açıklandı. Optik görüntü sabitleme özellikli kameraların çözünürlüğü ise belli değil. Son olarak telefonda NFC desteği de bulunacak.

Xiaomi 12T yakın zamanda 22071212AG model numarasıyla FCC veritabanında göründü. Liste, akıllı telefonun Wi-Fi 802.11ax, 5G (7 bant), Bluetooth, GPS ve bir IR blaster gibi bazı genel özelliklerini doğruladı. FCC listesi, Xiaomi akıllı telefonunun yakında küresel pazarlarda görücüye çıkabileceğini gösteriyor.

Xiaomi 12T'nin yalnızca Çin'de piyasaya sürüleceği, Redmi K50S versiyonu olacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim