Xiaomi CIVI serisi yeni akıllı telefon modelleri ile genişliyor. İşte, Xiaomi CIVI 2 özellikleri ve resmi çıkış tarihi…

Xiaomi Civi serisini geçen yıl Çin'de tanıttı. Kadın odaklı ürün yelpazesinde CIVI ve CIVI 1S akıllı telefonlar yer alıyor. Bugün Çinli üretici, Xiaomi CIVI 2'nin gelişini onayladı. 27 Eylül'de Çin'de saat 14:00'de serinin devamı olan CIVI 2 tanıtılacak.

İşte şirket tarafından yayınlanan bir teaser görüntüsü. Görüldüğü gibi, CIVI 2 çekici bir arka tasarıma sahip olacak. Ayrıca Xiaomi, yeni cihazlarının tüm tasarımını ve temel özelliklerini ortaya çıkarmak için yakında daha fazla teaser yayınlayacak.

Xiaomi CIVI 2 Özellikleri

Xiaomi CIVI 2, FHD+ çözünürlüğü, 120Hz yenileme hızını ve ekran içi parmak izi okuyucuyu destekleyecek 6.56 inç OLED ekrana sahip olacak. Ekran tasarımı açısından, merkezi olarak konumlandırılmış bir delik ile kavisli bir ekrana sahip olacak.

CIVI 2, Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenecek. Hatırlamak gerekirse, orijinal CIVI, Snapdragon 778G yonga setine sahipken CIVI 1S, Snapdragon 778G Plus yonga seti ile donatılmıştı. Ayrıca cihazlar, 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama ile gelecek. MIUI 13 ve Android 12 işletim sistemi önceden yüklenmiş olarak kutusundan çıkacak.

CIVI 2'nin ön tarafında 32 megapiksel kamera bulunacak. Telefonun arka panelinde OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel kamera bulunacak. 67W şarj özelliğine sahip 4.500 mAh pil, cihaza güç sağlayacak. Şu anda, CIVI 2'nin maliyeti hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Editör: Didem Bektaş