TEKNOLOJİ HABERLERİ

Xiaomi, Mix Fold 2'yi 11 Ağustos'ta tanıtacak! İşte özellikleri

Abone Ol

Xiaomi Mix Fold 2 beklenenden daha erken geliyor! Çinli marka yeni katlanabilir akıllı telefonunu iki gün sonra piyasaya sürüyor. İşte, Mix Fold 2 hakkında tüm detaylar!

XIAOMI MIX FOLD 2, 11 AĞUSTOS'TA GELİYOR

Xiaomi Mix Fold 2, katlanabilir telefonlar arasında yerini alacak. Cihazın resmi tanıtımı 11 Ağustos Perşembe günü yapılacak. Yani, Samsung'un katlanabilir modellerinden bir gün sonra tanıtılacak. Normalde Xiaomi haftalar öncesinden yeni lansmanlar yaptığından bu erken tanıtım tarihi herkes için sürpriz oldu.

Xiaomi CEO'su Lei Jun üçüncü yıllık konferansını ayın 11’inde verecek. Xiaomi CEO’su, “Farklı bir şeyden bahsetmek istiyorum: Herkes büyüme sürecinde aksiliklerle ve başarısızlıklarla karşılaşır, hayattaki çukurdan nasıl çıktığımı ve hangi yaşam anlayışlarını kazandığımı burada anlattım” açıklamasıyla cihazla ilgili beklentileri daha da artırdı.

Xiaomi'nin Mobil Ürün Müdürü Lao Wei tarafından paylaşılan Mix Fold 2’nin bir ekran görüntüsü de bu paylaşımda yer aldı. İşte, Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri…

XIAOMI MIX FOLD 2 ÖZELLİKLERİ

Telefonun dış kapaktaki harici ekranı, 21’e 9 en-boy oranına sahip olacak. Ayrıca 1.080 x 2.520 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Bir önceki model olan Mi Mix Fold'daki kapak ekranı 27:9 oranındaydı. Dahili ekran ise 10.3:9 en boy oranına sahip olacak. Her iki ekran da 120 Hz yenileme hızı sunacak.

Xiaomi Mix Fold 2, 12 GB RAM ve 512 GB veya 1 TB depolama alanına sahip Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi tarafından desteklenecek. 56W hızlı şarjı destekleyecek (orijinaliyle aynı). Xiaomi'nin 200MP kameralı ilk telefonu olan Xiaomi K50S Pro ile birlikte, Mix Fold 2 modeli de 200 MP ana kameralı Leica sensörü ile gelecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }