Antalyaspor  karşılaşmaya baskılı başlayarak oyunun kontrolünü eline aldı bunun sonucunda Trabzonspor un hata yapmasını sağladı. İlk otuz dakika da biri Denswil'in diğeri de penaltıya sebebiyet veren Hugo nun hatalarından dolayı geriye düşen Trabzonspor Abdullah Avcı nın Bardhi ve Abdulkadir hamlesi ile oyunu toparladı, Antalyaspor un baskısını kırdı. Bardhi golüyle soyunma odasına bir umut ile gitti Trabzonspor, ikinci yarı Bardhi yine sahneye çıktı nefis bir gol attı. Yetmişinci dakikaya kadar oyunun hakimi olan Trabzonspor, trezeguet in yaptığı hata ile sadece skor olarak değil moral ve motivasyon olarak da yenik duruma düştü. Bu gol maçın kırılma anı oldu. Trezeguet'i bu şekilde izlerken Nwakaeme yi arar olduk. Kaleci Uğurcan için talihsiz bir akşam olsada yediği gollerde hatalı olduğunu söylemek pek doğru olmaz. Hugo kalitesinde ki bir oyuncunun her maçta hatalar yapması soru işareti. 

 Antalyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum, yüksek neme rağmen performansları çok iyiydi, müthiş motivasyonla oynadılar, oyundan hiç düşmediler, Haji Wright  ve Fernando maçın oyuncularıydı, Gökdeniz de ayrı bir alkışı hak ediyor. 

Trabzonspor ilk kez yenilmiyor, son kez de yenilmeyecek. Teknik direktör Abdullah Avcı takımı toparlayıp oyuncuları tekrar motive edip önümüzdeki maça hazırlayacaktır. Lig maçının telafisi mümkün ancak şampiyonlar ligi ön eleme maçı olan Kopenhag maçı çok önemli ve çok kritik bir maç.