Son dakikalarda gelen galibiyet kimseyi aldatmasın. Abdullah Avcı'nın Milli maç arasını çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Oyuncularıyla neyi eksik yaptıklarını, savunmadaki hataların nasıl meydana geldiğini ve neden her maçta gol yenildiğini teknik ve taktik olarak çalışmaları lazım. Yoksa şampiyonluk hedef olarak kalmaz sadece sözü kalır. 

         Trabzonspor Gaziantep karşısında ligdeki en verimli oyununu oynadı. Karşılaşmanın henüz başında golleri kalesinde görmeseydi belki de bu kadar baskılı ve kontrollü bir oyun izlemeyecektik. Trabzonspor futbolcu gurubu bireysel olarak çok kaliteli oyunculardan oluşuyor ancak takım olma yolunda biraz daha mesafe katetmesi gerekiyor. 

 Yeni transferler henüz takıma tam anlamıyla adapte olamamışlar, atılan paslarda oyuncular topu almada ya çok erken çıkıyor ya da geç kalıyor. Geçtiğimiz sezonki şampiyon takımdaki oyuncuların paslaşması ve anlaşması bu sezonun çok uzağında. 

      Gaziantep kalecisi Günay başarılı kurtarışlara imza attı. Maxi Gomes, Bartra ve Bardi'nin net vuruşlarını mükemmel bir refleksle çıkardı. 

  Trabzonsporlu oyuncuları da ayrıca tebrik etmek gerekir iki farklı skordan geri dönüş yapmak kolay iş değil ve oyuncuların istekli ve hırslı oluşu da alkışı hakediyor. Marek Hamsik için parantez açmak yetmez saha içindeki varlığı bile oyunculara güven veriyor, attığı ara paslar, oyunu yönetip yönlendirmesi hepsi onun ne kadar özel bir oyuncu olduğunu gösteriyor. 

  Trabzonspor takım olduğunda seyir zevki veren karşılaşmaları izleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.